Innovatie

Vprint biedt u een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden.
Bij ons kunt u uw respons verhogen door uw mailing te voorzien van responsverhogende elementen, zoals de toevoeging van folie, cards, enveloppen, of labels, het inzetten van extra banen (eventueel van een andere papiersoort) en/of speciale stansvormen, perforaties, UV lak, labels, enz.
Elke dag produceren we zo’n 3 miljoen documenten, die wereldwijd klanten verleiden.

Vprint is sinds jaar en dag pionier in de toepassing van nieuwe technieken. Om dat mogelijk te maken en te bestendigen, investeren we fors in de nieuwste technieken in de markt.
We bieden onze klanten een scala aan mogelijkheden, van eenvoudige personalisering van naam en adresgegevens, tot complexe CRM gekoppelde variabele data voorzien van zwart/wit of full colour beeldpersonalisatie, eventueel gematched met andere gepersonaliseerde grafische elementen.

Dankzij deze geavanceerde toepassingen zijn onze klanten in staat hun prospects zo individueel mogelijk te benaderen. Kortom, hoe gedetailleerder de adresbestanden, hoe gerichter wij ze voor u kunnen inzetten en hoe groter de respons op uw campagne.

Een levertermijn is voor Vprint “heilig”. We weten dat het succes van uw marketingstrategie sterk afhangt van een strikte uitvoering binnen de voorziene planning.
Met behulp van onze afwerkingslijnen (het grootste machinepark van Europa in dat segment) garanderen we niet alleen dat uw opdracht op tijd klaar is, maar ook dat u op het laatste ogenblik uw campagne kunt bijsturen, om zo up-to-date mogelijk te produceren.

Loading
Loading